27 Aralık 2015 Pazar

JAPONYA'DAN GELEN HEDİYELER!! (-2-) GİFTS FROM JAPAN (-2)

       
  



Merhabalar!! Pazar gününü de yavaş yavaş bitirirken, bir blog yazısı yazarak ve sizlerle yine dünyanın başka bir ülkesinden gelen ve beni pek bir mutlu eden hediyeleri paylaşarak pazarımı sonlandırayım dedim.Hazır mısınız?Evet! Japonya'ya gidiyoruz.

Yine Japonya'dan bana, beni adete kendine hayran bırakan Rilakkuma karakterinin ürünleriyle dolu bir kutu geldi. Anlaşıldığı üzere bugün yine Japonya^^ Rilakkuma Japonya'ya ait bir karakter. Ve birçok stuff ları mevcut. Ne yazık ki Türkiye'de mevcut değil. Ama online alışveriş sitelerinden bulmak da mümkün. Japon arkadaşım Rilakkuma ve Hello Kitty sevdalısı olduğumu bilir. Ve her hediye gönderdiğinde de illa ki bu ikisinden birisiyle ilgili eşyalar da gönderir. Ve ben de hep minnet duyarım.Ben onu bir ablam o da beni bir kız kardeşi kadar çok sever. Türkiye'ye hele ki İstanbul'a gelmeyi çok istiyor. Ama Japonya'da insanlar kendi işlerin de  çok yoğun bir çalışmaya maruz kalıyorlar. Benim arkadaşım da çok yoğun bu yüzden-.- Bakalım ne zaman gelebilecek? Belki de ondan önce ben Japonya'ya giderim, belli mi olur.)) 

Bugün sizlerle paylaşacağım pek bir sevimli hediyelere gelecek olursak,hepsi bana büyüük bir Rilakkuma'lı kutunun içinde geldi. Şu ana kadar sahip olduğum en güzel  hediye benim için.Daha fazla sizleri merak da bırakmadan gelin benimle hediyelere göz atın!




                                                   ++ Saç tokaları  
                                                                  ++Hair clip                





                       ++Kalemlik ya da gözlük kutusu olarak da kullanılabilir.
                      ++Pencil case or glasses box





++Fotoğraf albümü ve kupa
++Cup and photo album




++Banyo paspası
++Bath mat




++Havlu
++Towel





++Dosyalar 
++Files





*** Bugün günlerden Rilakkuma idi. Çok yakında sizleri Universal Japan Studio ' ya götüreceğim. Takipte kalın!! birpembesever den iyi akşamlar! :)





0 yorum:

Yorum Gönder

 

BİRPEMBESEVER