3 Mayıs 2017 Çarşamba

BEŞİKTAŞ | MÜZE





Öğleden sonra Üsküdar'da bulduk kendimizi. Çok sıcak ve çook kalabalıktı. Üsküdar'da biraz dolaştık ve ardından vapurla Beşiktaş'a doğru yola koyulduk. 

Bindiğimiz vapur yavaş yavaş gidiyordu. Güzel İstanbul manzarasının tadını çıkartırcasına. Güneşin pırıltısı denizin dalgalarına yansıyordu. Ara sıra deniz anaları gün yüzüne çıkıyor, martılar da bizimle yolculuk ediyordu.

Beşiktaş'da bir sergi vardı bugün. Orayı ziyaret ettik. Tezhip, ebru, hat sanatları sergilenmekteydi. Tıka basa doluydu içerisi. Eserlere baktık, inceledik, birkaç resim çektik. Ne yazık ki sergiyle ilgili kataloglar biz gittiğimizde tükenmişti. İçerideki insanlara baktığımda kimi üçer kimi de ikişer almış katalogları.. Birkaç kişiye sordum fakat tükendi cevabını aldık. Bende görevli bi bayandan rica ettim ve sağolsun kırmadı beni ve benim için bir katalog buldu. Hoş bir sohbet geçti sonra aramızda. Günden geriye  kalan güzel bir kare...


4 yorum:

  1. iyi gelmez mi hiç deniz havası diyorum :) üzerine bir de sergi tadından yenmez :) hala devam ediyorsa bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ya evet vapurla İstanbul'u seyre koyulmak ayrı güzel oluyor :)
      Sergi hala devam ediyor diye biliyorum, giderseniz sizin sergi hakkındaki yazınızı da merakla bekliyor olacağım :)

      Sil
  2. üsküdar beşiktaş vapuru eveet çok keyifli yaaa :) sergi nerdeymiş yaa. beşiktaşı o kadar çok severim kiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dolmabahçe Sanat Galerisii :) İstanbul her yeriyle güzel yaa ^-^

      Sil

 

BİRPEMBESEVER