16 Şubat 2018 Cuma

TWENTY AGAIN





Ha No Ra adlı kadın, dizinin başrol oyuncusu. Bu kadın 38 yaşındaki ev hanımı rolünü canlandırıyor. Erken yaşta ilk aşkıyla evlenen Ha No Ra, birçok hayalinden de mahrum kalmıştır. Üniversiteye başlayacak olan bir oğlu vardır. Kocası da bir üniversitede öğretmendir. 

Ha No Ra'nın, eşinden ve oğlundan gizlediği bir şey var. Üniversite sınavına hazırlanıp okula gitmek ve yaşayamadığı 20'li yaşlarını yaşamak, hayallerinin bir kısmını gerçekleştirmek ister. Tesadüfe bakın ki oğlu ve annesi aynı üniversiteyi kazanır. Ha No Ra, kocası ve çocuğuyla aynı üniversite ortamını paylaşmak zorunda kalacaktır. Ve ortaya bir sürü komik durumlar ve replikler çıkacak.

Dizinin adı da buradan geliyor. Kadın karakterin 20'lerinde yaşayamadığı duyguları 30'lu yaşlarında sanki 20'sindeymiş gibi yaşaması. Hatta kendine dilek listesi de yapıyor. Gerçekleştiremediği hayallerinin peşine düşüyor. Dizi hem öğretici, hem eğlenceli hem de komik.


8 yorum:

  1. Güzele benziyor :) kore dizi listeme ekliyorum hemen

    YanıtlaSil
  2. Hahaha, düşünemiyorum bile , başıma gelse delirirdim herhalde :D yani kadında dirayetliymiş demek ki , gitmiş oğluyla okula yine de ^^

    YanıtlaSil
  3. Severim komik filmleri :) kızda nasil güzel masallah hep özenmisimdir bu ırka :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hem komik hem öğretici diziydi. Ya ama bunların çoğu estetikli oluyor.🙊

      Sil
  4. heey ne güzelmiş yaa. ben de, "behind your smile" adlı bir tayvan dizisine başladım, o kadar tatlı kiiiii :) bi de romantik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Daha önce izlememiştim Tayvan dizisi. Eminim güzel bir dizidir o daa.😊

      Sil

 

BİRPEMBESEVER