16 Nisan 2018 Pazartesi

THE MIRACLE WE MET





20 bölümlük kore dizisi. 
Henüz 4. bölümü yayınlandı. Dizide banka müdürü olan bir adam var. Aile bağları zayıf ve fazlasıyla işkolik, aşırı mükemmelliyetçi bir karakter. 

Banka müdürü olması, onu bazı kirli işlere de bulaştırmıştır. Kötü adamların boyundurluğu altında olan banka müdürü, istenildiğinde kendi bankasından müşterilerinin adlarına paralar çekip göndermekte. 
Bir gün bu yaptığı davranış ona çok pahalıya mal olacaktır.

Banka müdürü sabah işe giderken kaza geçirir. Aynı gün onunla aynı isme ve doğum yılına sahip bir adam da kaza geçirir ve ikisi de hastaneye kaldırılırlar.
Banka müdürü ve diğer adam yaşam mücadelesi verirler.

Banka müdürü yapılan tüm müdahalelere rağmen ölür. Diğer adamın canı da ölüm meleği tarafından yanlışlıkla alınır. Bu yanlışlık sonucunda ortada kalan ruh banka müdürünün bedenine girer.

Banka müdürünün artık iki ailesi olur. 
Bir taraftan bedenine hapsolduğu kişinin karısı ve çocukları, diğer taraftan da yanlışlıkla canı alınan adamın karısı ve çocuğu.
Biraz fantastik bir dizi gibi görünse de çok az değiniliyor buna. Daha çok erkek karakterin içinde bulunduğu durum anlatılıyor.

7 yorum:

  1. Ben de bugün ilk bölümünü izledim. Ra Mi Ran varsa o dizi kötü olamaz diyerek başladım, hoşuma da gitti dizi :)) Diğer kadın oyuncu da çok hoşuma gitti, başka hangi dizileri varmış bir bakınacağım.
    Dizinin gidişatı nasıl olacak tahmin etmek için erken ama her halükarda üzücü olacak gibi :)))
    Ellerine sağlık Tuğçe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. I have a lover da oynuyor o kadın. O diziyi de önerebilirim sana. Çok güzeldii. :)
      Keyifli seyirler Eslem!

      Sil
  2. ay komedi gibi mi yaniiii dram mıııı :)

    YanıtlaSil
  3. Senin bu kadar paylaşımından sonra ilk fırsatta bir kore dizisine başlamaya karar verdim :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER