15 Haziran 2017 Perşembe

DÜŞÜNCELER



Güzel haberler peş peşe geliyor şu sıralar. Bir yıldır iyisiyle kötüsüyle okul derslerimden sonra akşamları gittiğim formasyon okulundan sınav sonuçlarının açıklandığına dair bir mesaj aldım. Bütünlemelere kalmadan geçmişim hepsinden. Eğitim fakültesinden diplomamı da temmuzda alacağım böylelikle.

Ramazan bitmeden birkaç yere iş başvurusu yapmayı düşünüyorum. Öncelikle bir liste çıkarmalıyım. Civar yerleri araştırıp. Ama hemen çalışma düşüncesi de aklımda yok şu sıralar. Çünkü bu tatili o kadar çok bekledim ki. Biraz tadını çıkartayım dinleneyim istiyorum.

Bayramdan sonra bir haftalık bir sürede kız kardeşimle İstanbul'da belirlediğimiz yerleri gezmeyi planlıyoruz. Liste yapacağız bununla ilgili. İnşallah bu isteğimizi gerçekleştiririz. Bu arada Marmara Denizi'nde meydana gelen renk değişimini gördünüz mü? Çok güzel bir turkuaz rengine bürünmüş deniz. Kimi bazı minerallerden dolayı olduğunu kimi ise büyük bir deprem olacağını söylüyor. İkincisi yaşanmaz inşallah.

Herkese güzel günler!


6 yorum:

  1. Hayırlı olsunnn... umarım çok güzel bir işe de girersin ;)

    YanıtlaSil
  2. Ay depremden bende biraz korkuyorum açıkçası ama inşallah olmaz ^^ hayırlı olsun , rahatlamışsındır :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Saliha, rahatladım diyebilirim. Okul stresi gerçekten kötü hele ki son senem.. Neyse ki geride kaldı şimdi hepsi :)

      Sil
  3. ay bak balatı gezin, samatyayı, adaları mutlaka, aşiyanı, sarıyerin en ucuna gidin :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER