6 Eylül 2017 Çarşamba

POSTCROSSING | FİLİPİNLER





Filipinler'den çok mu çok güzel bir kartpostal geldi. Kartpostalın üzerine çizilen illustration resim oldukça hoş. Aslında illustration çizimlerine bu aralar merak salmış durumdayım. Geçenlerde girdiğim bir kırtasiyede kendime az kalsın bir çizim defteri alacakken kendimi frenledim. Çünkü iyi bir seviyede çizim yaptığım söylenemez. Belki zamanla kendimi geliştirip bir çizim defteri ve boyalarla girişirim ben de bir şeyler çizmeye. 

Bu kartpostalın üzerindeki taşıt, Filipinler'de göreceğimiz özel bir toplu taşıma aracıymış. Bu denli özel olduğu için de resmediliyormuş kartpostalda olduğu gibi. Yani Filipin kültürünün sembolü olmuş diyebiliriz. Bir de son olarak güzel bir sözle noktalamış yazısını. ''Don't be pushed by your problems. Be led by your dreams'' demiş Ralp Waldo Emerson'ın sözünü ekleyerek. ''Sorunlarınıza itaat etmeyin. Hayalleriniz tarafından yönetilin'' demek oluyor.  Bir kartpostalın ardında kalanlar da böyleydi. :)

8 yorum:

  1. Çok hoşmuş gerçekten söze de bayıldım 😍

    YanıtlaSil
  2. Söz güzel, kartpostal merakı güzel. Bir arkadaşından mı geldi Tuğçe kızım? Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dünyanın çeşitli ülkelerinden insanlarla kartpostallaşmayı sürdürüp, kimiyle de güzel dostluklar kuruyorum. Teşekkür ederim Ece abla. :)

      Sil
  3. hayaller evet evet :) ya koysana yaptığın çizimlerden amaaa :)

    YanıtlaSil

 

BİRPEMBESEVER